Termes i condicions de venda

General

Les presents Condicions Generals d’Ús, Condicions de Venda i Política de Privacitat regulen l’ús del lloc web www.calperetmitjans.com (en endavant “el lloc web”), del que Jordi Cardona Carbó (d’ara en endavant EL PROPIETARI) amb NIF 38148598Q i domicili a Barri Cal Margarit (Cal Peret Mitjans), 08732 Castellví de la Marca (Barcelona) és titular.

A través del seu lloc www.calperetmitjans.com, EL PROPIETARI proporciona informació sobre els seus productes i ofereix la possibilitat de comprar-los. A causa del contingut i la finalitat del lloc web, les persones que vulguin beneficiar-se dels seus serveis han de comptar amb la condició de “Client”, la qual adquireix completant el formulari de registre i seguint els passos que EL PROPIETARI posteriorment comunica a través d’email. La condició de Client suposa l’adhesió a les condicions d’ús, la versió publicada en el moment en què s’accedeix al lloc web.

En qualsevol cas, hi ha pàgines del lloc web accessibles a persones físiques o jurídiques que no es registren ni inicien una compra de producte (en endavant, “Usuaris”). En aquest sentit, els Usuaris que accedeixin a aquestes parts del lloc web accepten quedar sotmesos als termes i condicions recollits en aquestes Condicions Generals, en la mesura que això els pugui ser d’aplicació.

EL PROPIETARI vol fer saber als seus clients i usuaris que s’adreça exclusivament a un públic major de 18 anys i que el territori en el qual accepta i distribueix comandes és el comprès per Espanya (en endavant, el “Territori”) exceptuant les Illes Canàries, Ceuta i Melilla. EL PROPIETARI també realitza enviaments de comandes a l’estranger, només a Regne Unit i Alemanya. Si un usuari estigués interessat a rebre algun article fora del territori espanyol o dels esmentats països europeus hauria de contactar amb EL PROPIETARI a través del formulari o enviant un correu a info@calperetmitjans.com, estudiaríem la seva sol·licitud i li informaríem sobre aquesta qüestió.

CONTACTE: Per a qualsevol tipus de dubte, consulta o suggeriment, pot enviar-nos els seus comentaris per email a: info@calperetmitjans.com

Preus

Tots els preus dels productes que s’indiquen a www.calperetmitjans.com inclouen l’IVA (10% – IVA agrari) i d’altres impostos corresponents. No obstant això, els preus no inclouen les despeses referents a l’enviament dels productes, que es detallen a part i han de ser acceptats pel client. També es detalla a part qualsevol recàrrec que puguin incloure els diferent mètodes de pagament.

Pagament

El Client es compromet a pagar en el moment que realitza la comanda. Al preu inicial que figura al lloc web per a cada un dels productes oferts se li sumaran les tarifes corresponents a les despeses d’enviament pertinents. En qualsevol cas, aquestes tarifes es mostraran prèviament al Client abans de formalitzar la pròpia compra.
El tiquet o comprovant de compra que correspon a la comanda estarà disponible i es podrà visualitzar a www.calperetmitjans.com a la secció “El meu compte“.

El Client haurà d’abonar l’import corresponent a la seva comanda mitjançant targeta de crèdit o de dèbit (Visa, Mastercard, Visa Electron i / o altres targetes anàlogues). La targeta amb la qual es faci el pagament haurà de tenir com a entitat financera emissora a un banc o caixa d’estalvis espanyol. El pagament amb targeta es realitza a través de Redsys amb els seus protocols de seguretat.
El Client haurà de notificar a l’EMPRESA qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres, mitjançant correu electrònic o telefònicament, en el menor termini de temps possible perquè L’EMPRESA pugui realitzar les gestions oportunes.

Formalització de comandes

Un cop formalitzada la comanda, amb l’acceptació dels Termes i condicions i la confirmació del procés de compra, L’EMPRESA enviarà sempre un email al CLIENT confirmant els detalls de la compra realitzada.

Cancel·lació de comandes

L’EMPRESA accepta cancel·lacions de comandes quan se sol·liciten abans de l’enviament de la comanda. Per realitzar la cancel·lació s’ha de sol·licitar mitjançant el formulari de “Contacte” o enviant un correu electrònic a info@calperetmitjans.com.

Terminis i llocs d’enviament

Lliurament del producte

L’EMPRESA es compromet a lliurar el producte en perfecte estat a la direcció que el Client indiqui al formulari de comanda, i que en tot cas haurà d’estar compresa dins del Territori Espanyol (queden excloses Canàries, Ceuta i Melilla) i els països Regne Unit i Alemanya. Per tal d’optimitzar el lliurament, agraïm al Client que indiqui una adreça on la comanda pugui ser lliurada dins l’horari laboral habitual.
L’EMPRESA no serà responsable pels errors causats en el lliurament quan l’adreça de lliurament introduïda pel client en el formulari de comanda no s’ajusti a la realitat o s’hagi omès.

Terminis de lliurament nacionals i internacionals

Els enviaments els realitzem amb el servei de missatgeria TIPSA. La comanda en territori espanyol serà lliurada en un termini màxim de 24/48 hores des que confirmem la comanda. Per a comandes internacionals estimen un termini màxim de 5-6 dies.
Aquests terminis són una estimació. Per això, és possible que variïn per raons logístiques o de força major. En casos de retards en els lliuraments, L’EMPRESA informarà els seus clients quan tingui coneixement d’ells.
Cada lliurament es considera efectuat a partir del moment en el qual l’empresa de transports posa el producte a disposició del Client, que es materialitza a través del sistema de control utilitzat per la companyia de transport.
Les despeses d’enviament poden consultar-se a l’apartat “Mètodes de pagament i enviament” de la nostra web.
Una vegada que la comanda surti dels nostres magatzems, s’enviarà un correu electrònic notificant-li que la seva comanda ha estat acceptada i s’està enviant.
Per motius de seguretat, L’EMPRESA no enviarà cap comanda a apartats de correus ni bases militars, ni acceptarà cap comanda quan no sigui possible identificar el destinatari de la comanda i/o la seva adreça.

Dades de lliurament, lliuraments no realitzades

Si en el moment del lliurament el Client es troba absent, el transportista deixarà un comprovant indicant com procedir per concertar una nova entrega. L’EMPRESA contracta, com a part del servei de lliurament de missatgeria, la realització d’una sèrie d’accions de seguiment, encaminades a garantir que el lliurament es produeix.

Devolució de productes

CAL PERET MITJANS no accepta devolucions de productes ja que ven productes alimentaris que poden deteriorar-se o caducar ràpidament.