Get in Touch

Sigues el primer en tastae els primers calçots de la temporada!

Falten poques setmanes perquè la nova temporada de calçots comenci. Subscriu-te a la nostra newsletter i prodrás assabentar-te abans que ningú de l’inici de la nova temporada.

Entre tots els nous subscriptors sortegem un Pack calçotada per a 6 persones totalment gratis!

Molta sort a tothom!

Bases del sorteig

Bases del sorteig

1. Entitat organitzadora i finalitat del present sorteig

Aquesta activitat promocional serà organitzada per Cal Peret Mitjans (www.calperetmitjans.com), amb domicili a Barri Cal Margarit, 3 – 08732 Castellví de la Marca – Barcelona, ​​amb la finalitat de promocionar la seva activitat comercial i ampliar el nombre de subscriptors a la newsletter.

2. Persones a les quals es dirigeix ​​el sorteig

Poden participar en el sorteig aquelles persones majors d’edat que resideixin a Espanya (excepte Balears, Canàries, Ceuta i Melilla).

Quedaran exclosos de la participació tot el personal de l’empresa que organitza aquesta activitat promocional així com els seus familiars.

3. Data del sorteig

El present sorteig estarà actiu del 19/10/18 al 4/11/18, ambdós inclosos.

4. Mecànica de participació i obtenció de premis

A Facebook s’iniciarà una campanya per obtenir subscripcions a la newsletter de www.calperetmitjans.com. En fer clic a l’enllaç (l’anunci o de la publicació) s’accedirà a la pàgina del sorteig on l’usuari s’ha de subscriure a la newsletter introduint les seves dades personals (nom, cognoms i email).

Un cop finalitzada la promoció es triarà el guanyador de forma aleatòria. El premi consistirà en un Pack calçotada per a 6 persones.

5. Comunicació del premi

En un termini de tres dies després de finalitzar el sorteig es contactarà amb el guanyador mitjançant correu electrònic i es publicarà a la pàgina de Facebook. Per obtenir el premi, l’usuari ens ha de facilitar les seves dades personals i adreça d’enviament. Passats cinc dies des de la publicació del guanyador, si no poguéssim contactar amb ell per la causa que sigui, perd la condició de guanyador i es contactarà amb el suplent.

El premi s’enviarà per transportista a l’adreça facilitada pel guanyador.

Els premis sota cap circumstància es podran canviar per qualsevol altre obsequi ni canviar-se per la seva equivalent compensació en metàl·lic.

6. Responsabilitat de l’empresa

L’empresa organitzadora es reserva el dret d’escurçar, prorrogar, modificar o cancel·lar aquest sorteig si així ho considera convenient o si ocorreguessin supòsits especials pel que impedeix la realització del mateix. concorren circumstàncies excepcionals que impedissin la seva realització.

Cal Peret Mitjans no es responsabilitzarà per les afirmacions que es facin a través de la xarxa social terceres persones poden dur a terme les actuacions judicials que cregui pertinents contra les mateixes.

Tampoc es responsabilitza dels danys o perjudicis que poguessin ocórrer quan el guanyador gaudeixi del premi.

7. Tractament de les dades personals

Les dades personals facilitades seran incorporades a un fitxer automatitzat, propietat de Cal Peret Mitjans. El tractament dels mateixos es realitzarà de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades.

Cal Peret Mitjans es reserva el dret d’informar els participants de les promocions i accions comercials que l’empresa dugui a terme posteriorment per qualsevol mitjà.

8. Llei aplicable

Per a tot el que no s’especifica en aquestes bases legals del sorteig, la promoció s’ha de sotmetre a la normativa espanyola que estigui en vigor en aquell moment.

En cas de litigi resoldran la contesa dels jutjats i tribunals més propers a CASTELLVÍ DE LA MARCA, sense perjudici del fur que pogués correspondre segons la normativa aplicable.

9. Acceptació de les bases d’aquest sorteig

En participar en el sorteig i donar les teves dades personals estàs acceptant de forma expressa les anteriors bases del sorteig. En cas que deses obtenir més informació podràs posar-te en contacte amb l’empresa organitzadora enviant un correu a info@calperetmitjans.com.

Sorteig finalitzat. Gràcies per participar!